Precho Antwerpen: +32(0)474 450 010 / Precho Herentals: +32(0)471 703 919

00:00

Ontdek de wereld
van uw baby

Bij Precho maken we zwangerschapsecho’s van je kindje in 2D, 3D & 4D. Samen met jou kijken we naar je baby in de buik en krijg je deskundige informatie over alles wat we zien.

boek direct online

Bonding-time met uw baby

Precho pretechografie en zwangerschapsmassage is een ervaren praktijk met vestiging te Antwerpen. Hier kan u tijdens uw zwangerschap in een ontspannen sfeer genieten en tot rust komen.

Een pretecho versterkt de band tussen ouders en baby en stelt tevens bezorgde ouders gerust.

Wanneer je bij Precho langskomt vertrouw je je zwangere buik of je baby voor een stukje toe aan ons team. Je vertrouwt op onze kennis en hulp om op en top van jullie bezoek te genieten. Daarom vinden we het belangrijk dat jullie weten wie team Precho is en stellen we hen graag aan jullie voor.


We beginnen met de zaakvoerster, Chiara Van Hirtum.

Chiara is een jonge, ondernemende momboss van 30 jaar. Samen met haar partner en dochtertje Noëmi woont ze in Brecht. Baby nummer 2 is trouwens ook onderweg en voorzien voor februari 2018.

Een gezin, een huishouden en toch een eigen zaak uit de grond stampen. Van waar haal je de energie en ideeën?

Ik ben in 2014 gestart met Pretecho, nadien volgde ook de Baby Spa. Ik heb jaren competitie gezwommen en ik was dus zelf een echte waterrat. Maar op een bepaald moment in je tieneverleven zijn er andere zaken die interessanter zijn dan enkele uren per week in een zwembad te liggen. Mijn badpak volledig aan de haak hangen kon ik niet. Na mijn zwemcarrière heb ik jarenlang watergewenning gegeven aan de allerkleinsten. Toen ik zelf zwanger was wou ik graag opnieuw zelf wat gaan bewegen. Ook na de geboorte van Noëmi kriebelde het om met haar het zwembad in te duiken. Maar ik las dat de chloor in het water van zwembaden schadelijk is voor baby’s tijdens het eerste levensjaar. En dat vond ik zo ontzettend jammer.

Baby Spa was dan hét alternatief. Niet alleen went je kindje aan water en beweegt het op een gezonde manier. Met de babymassage bevordert het ook het huid-op-huid contact tussen ouder en kind. Iets waar ik zelf ontzettend hard in geloof.

“Ik vind een goede verhouding gezin-werk enorm belangrijk.”

Ik vind een gezonde balans tussen werk en privé heel erg belangrijk. Een job op kantoor met vaste uren was voor mij minder weggelegd. Ik ben ontzettend blij met de opstart en het succes van Pretecho en Baby Spa. Ik moet heel hard werken en draag verantwoordelijkheid voor mijn personeel. Dus het is soms echt een zoektocht naar het juiste evenwicht. Met ons tweede kindje onderweg zal het ook weer even zoeken worden.

“Blije ouders en relaxte baby’s, daar doe ik het voor”

Het ouderschap kan enorm overweldigend zijn. Zeker die eerste weken is het echt een zoektocht naar jezelf in je nieuwe rol als ouder. Maar ook in de kennismaking met je kind. Want je neemt er plots de full time zorg van een baby bij die je echt nog moet leren kennen. Ik vind het dan ook erg fijn om die ouders tijdens een bezoek duidelijk te maken dat dat gevoel heel normaal en herkenbaar is. En als ik die baby dan zie genieten tijdens een Spa sessie en een massage en je ziet die ouders met een gelukzalige glimlach naar hun baby kijken, dan is mijn missie geslaagd.

Je leeft je droom met de uitbouw van je eigen zaak. In je dagelijks jobs zet je je in voor (aanstaande) ouders en hun baby. Maar wat wil je voor jezelf nog verwezenlijken?

Ik blijf me inzetten voor de werking van Pretecho en Baby Spa. Constant zoeken naar vernieuwing, bijscholing volgen om de ervaring van ouders optimaal te laten verlopen. Als ik even naar mijzelf kijk moet ik echt van mijn vliegangst af geraken. Ik droom van een verre reis met ons gezin. Maar die vliegangst houdt dat tegen. Maar ik maak er werk van, beloofd!

 

Wat we nog graag willen weten:

 1. Omschrijf jezelf in 3 woorden: ondernemend - empathisch - ik-weet-wat-ik-wil

 2. Ik zou wel eens op restaurant willen gaan met: Kourtney Kardashian

 3. Mijn favoriete activiteit is: pre kind periode: op restaurant gaan, nu: knuffelen met Noëmi

 4. Ik erger me dood aan: ochtenden die om 5u beginnen

 5. Je mag me altijd wakker bellen om: voorlopig geniet ik van elk uur slaap dat ik kan krijgen

2D Echo

De klassieke zwart-wit zwangerschapsecho’s. Via 100% ultrasone geluidsgolven maken wij prachtige en duidelijke echo’s op elk moment in de zwangerschap.

Bekijk 2D echo
Geslachtsbepaling

Jongen of meisje? Vanaf 14 weken kunnen wij het geslacht van uw baby bepalen.

Bekijk geslachtsbepaling
3D & 4D Echo’s

Met deze nieuwste techniek op basis van 100% ultrasone geluidsgolven komt jullie kindje heel dichtbij. Via de dimensies diepte en beweging bekomen we de ultieme kennismaking met jullie kindje voor de geboorte.

Bekijk 3D & 4D echo’s
Voordelen Precho

Voor iedere pretecho nemen wij uitgebreid de tijd om kennis te maken met uw kindje. Filmpjes en foto’s krijgt u mee, zodat u thuis kunt nagenieten van deze eerste, unieke kennismaking.

 • 2D en 3D & 4D pretecho’s, ook vroege echo’s en geslachtsbepalingen.
 • Zeer hoge kwaliteit, voordelige prijzen.
 • Terugkomgarantie, indien eerste pretecho niet slaagt (zie voorwaarden).
 • Jij en je partner, familie en vrienden kunnen meekijken op een grote tv.
 • Service en kwaliteit staan voorop, ook avonden en zaterdag open!
 • Veel echo’s en kleurenfoto’s individueel afgedrukt op echt fotopapier.
 • Gezellige praktijkruimte, 1-3 personen meenemen.
 • Speelhoekje voor kindjes.
Precho cadeaubon

De cadeaubon van Precho is leuk om te krijgen van je man, partner, familie en/of vrienden! Ook als je last-minute op zoek bent naar een cadeau, is de Precho cadeaubon ideaal: je ontvangt hem na 2min. in je mailbox. Onze cadeaubonnen zijn geldig in Precho Antwerpen & Herentals. De cadeaubon is er al vanaf € 10,-

Geef een cadeaubon

Hieronder een selectie van de door ons gemaakte echo’s

BEKIJK meer pretecho’s

Wat klanten over ons zeggen

BEKIJK ALLE BEOORDELINGEN

 

© 2019 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Precho cadeaubon